Concert-Lezing-Vergadering

Welkom!

Studio Sophia bevindt zich op de ‘bel-etage’ van een statig woonhuis aan de rand van Duinoord, Den Haag. Op deze site vindt u informatie over de activiteiten die hier georganiseerd worden, en de mogelijkheden¬†om de ruimte te huren voor uw eigen (culturele) activiteiten

Concert

Studio Sophia is een perfecte lokatie voor kleinschalige concerten, try-outs en een voorspelmiddag/avond voor leerlingen. De sprankelende akoestiek en de aanwezigheid van de Bechstein vleugel biedt musici alle mogelijkheden om hun recital in te studeren en uit te proberen.

Lezing

In Studio Sophia kunt u terecht voor lezingen en presentaties voor kleine groepen. Een eenvoudige beamer met scherm of een flip-over stellen de spreker in staat het verhaal goed over het voetlicht te brengen.

Vergadering

Studio Sophia is geschikt voor vergaderingen van groepen tot 14 personen. Aan een lange tafel kan iedereen elkaar goed zien. Overdag is parkeren gratis. Vooral besturen van culturele instellingen waarderen de aanwezige vleugel voor een beetje muziek tussen de agendapunten in.