Mogelijkheden

 Studio Sophia Den HaagDe studio bevindt zich in een statig pand in de ambassadebuurt van Den Haag, vlak bij het Vredespaleis en het Gemeentemuseum. De ‘bel-etage’ heeft ruimte (80 m2, met een hoogte van ruim 4 meter) voor 45 zitplaatsen in de concert/lezingen opstelling. Er is een kitchenette voor het maken van koffie/thee. Voor vergaderingen is er een grote tafel waar tot 14 personen aan plaats kunnen nemen. Studio Sophia wordt ook gebruikt als lesruimte voor muziekdocenten, zie muzieklessen.

Kosten

Verhuur concerten

Voor de verhuur rekenen wij €75,- per dagdeel zonder service. De vleugel wordt regelmatig gestemd. Kosten voor een extra stembeurt €75,- Huur met koffie/thee €128,- (Ink. btw) Huur met koffie/thee en drankjes (wijn/sap) €175,00 (incl. btw) Verdere catering in overleg, we maken gebruik van de diensten van Karsten en Kuiper

Verhuur repetitie-muzieklessen 
Huur per uur voor lesgeven of repetitie (max. 5 personen) €7,50. Groepslessen van 5-10 personen €15,- per uur. Bij 10-15 personen €25,-per uur. Bij een grotere groep en met publiek geldt de prijs per dagdeel. Koffie en thee kan worden gezet in overleg voor €1,- per persoon.

Technische details

Studio Sophia beschikt over de volgende faciliteiten:

Bechstein vleugel

Klop Klavecimbel, enkel manuaal

45 zitplaatsen

Beamer

Projectiescherm

Gebruik kitchenette in overleg

Kleed/inspeelruimte tegen meerprijs beschikbaar