Culturele salon in Studio Sophia voor professionals

Culturele salon: de multidisciplinaire bijeenkomst door en voor culturele professionals. Elke eerste zaterdag van de maand om 20:00 uur

Culturele salon

Een ‘salon’ is een informele bijeenkomst waar culturele ondernemers als: musici, componisten, beeldend kunstenaars, filmers, architecten, filosofen, acteurs en schrijvers (delen van) werken kunnen uitproberen of laten zien. Een culturele zandbak, als het ware.

Per avond kunnen 4-5 collega’s met elkaar het programma verzorgen. Alles is mogelijk: kamermuziek, gedichten, monologen/scenes, beeldend werk laten zien… Doel is op collegiaal niveau met elkaar te musiceren, experimenteren, van gedachten te wisselen en inspiratie op te doen. Door de mix van kunstvormen kan kruisbestuiving plaatsvinden tussen verschillende disciplines. Er zijn door de vorige salons al een paar leuke nieuwe contacten gelegd!

Deelname voor professionals (en studenten aan kunstopleidingen) is gratis, toehoorders zijn welkom en kunnen een fles meenemen of een financiële bijdrage in de hoed doen. Wel graag aanmelden zodat we met je komst rekening kunnen houden.

Ben je iets nieuws aan het studeren en wil je het eens uitproberen? Wil je je laten inspireren door liefhebbende collega’s? Moet je een auditie voorbereiden? Ben je een nieuwe weg ingeslagen en wil je eens horen wat collega’s er van vinden? Heb je iets gemaakt waar je trots op bent? Tijdens de Salon ontmoet je vriendelijk nieuwsgierige (en des gewenst ook kritische) collega’s die het graag willen zien en/of horen, dus meld je aan!

Hoe meer mensen mee doen, hoe groter de mogelijkheden, dus stuur deel dit vooral ook onder collega’s waarvan je denkt dat ze het leuk vinden om mee te doen.

We horen graag of we jullie op 1 of meer van deze data mogen begroeten en verheugen ons op jullie komst!

Geef je op door een mailtje te sturen, zie contact

Culturele salon in Den Haag