Mogelijkheden

 Studio Sophia Den HaagDe studio bevindt zich in een statig pand in de ambassadebuurt van Den Haag, vlak bij het Vredespaleis en het Kunstmuseum. De ‘bel-etage’ heeft ruimte (80 m2, met een hoogte van ruim 4 meter) voor 40 zitplaatsen in de concert/lezingen opstelling. Er is een kitchenette voor het maken van koffie/thee. Voor vergaderingen is er een grote tafel waar tot 8 personen aan plaats kunnen nemen.

Actueel

Studio Sophia is sinds augustus 2023 bijna geheel volgeboekt met muzieklessen. Daarom is er geen ruimte meer voor extra verhuringen. Voor het organiseren van concerten en repetities zijn alleen de weekenden beperkt beschikbaar.

Kosten

Verhuur concerten

Voor de verhuur rekenen wij €75,- per dagdeel* zonder service. De vleugel wordt regelmatig gestemd. Kosten voor een extra stembeurt €75,- Bij gebruik van het klavecimbel wordt een half uur gratis gebruik geregeld zodat de klavecinist zelf kan stemmen. Huur voor concerten met betalend publiek is altijd met koffie/thee/limonade €128,- (Ink. btw) Huur met koffie/thee en drankjes (wijn/sap) €175,00 (incl. btw) Verdere catering in overleg, we maken gebruik van de diensten van Karsten en Kuiper

Verhuur repetitie-muzieklessen 

Huur per uur voor lesgeven of repetitie (max. 5 personen) €10,00 (Tarief vanaf 1/9/21). Groepslessen van 5-10 personen €15,- per uur. Bij 11-15 personen €25,- per uur. Bij een grotere groep en met publiek geldt de prijs per dagdeel. Koffie en thee kan worden gezet in overleg voor €1,- per persoon.

De studio wordt alleen verhuurd aan conservatoriumstudenten en professionele musici.

* Dagdelen zijn tijdsloten van 5 uur in de ochtend, middag of avond. Voor langer dan 5 uur rekenen we 2 dagdelen. Maximum verhuur is 7 uur per dag.

Technische details

Studio Sophia beschikt over de volgende faciliteiten:

  • Bechstein vleugel
  • Klop Klavecimbel, enkel manuaal 440 + 415 hz
  • 40 zitplaatsen in theateropstelling
  • Repeteerruimte voor max 15 p
  • Beamer
  • Projectiescherm
  • Gebruik kitchenette in overleg
  • Kleed/inspeelruimte tegen meerprijs beschikbaar