Pianolessen Julia Buizer

PianolesLijkt het je leuk om piano te leren spelen, ben je er een tijdje uit geweest en wil je het weer oppakken, of wil je jezelf leren begeleiden op de piano: ik help je graag bij het bereiken van je muzikale doelen.

Het leuke aan pianoles bij mij is dat we elk seizoen tenminste 2 leerlingconcerten hebben in de prachtige Studio Sophia. Ik merk dat de concerten heel motiverend en uitdagend voor de leerlingen werken.
Piano leren spelen is een proces. Samen maken we dat proces leerzaam maar altijd gezellig!

De lessen kunnen naast het nederlands ook in het engels of russisch worden gegeven.

Biografie

Julia, geboren en getogen in St. Petersburg (Rusland), begon op 4-jarige leeftijd met pianospelen. Ze studeerde aan het Speciaal Muziek Lyceum van het Rimsky-Korsakov Conservatorium bij onder andere Tamara Poddybnaia. Aan het concervatorium van Groningen studeerde Julia bij Paul Komen. Julia is een veelgevraagd pianiste in diverse ensembles. Ze vormt ook een duo met de celliste Daniëlle Buizer. Ze heeft zich solistisch mogen presenteren met de pianoconcerten van Rachmaninov, Prokovjev, Schostakovich, Janacek en Glass op verschillende podia in Nederland alsmede de Anton Philipszaal in Den Haag, de grote zaal van de Oosterpoort in Groningen en de Concertzaal van de Theaters Tilburg. Behalve in Nederland was Julia ook te bewonderen met solo en kamermuziek optredens in Frankrijk, Duitsland en Zwitserland. In de zomer van 2009 was ze op tournee in Zweden met het Haydn Jeugd Strijkorkest, waarmee ze ook een cd opnam. In 2010 heeft ze haar Master opleiding aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag succesvol afgerond. Naast haar solo en kamermuziekconcerten geeft Julia ook les, begeleidt ze verschillende koren in de regio en is ze vaste remplaçant bij het Residentie Orkest.

Neem voor meer informatie contact op per mail: julia.madzhar@gmail.com

Coronaprotocol
Julia Buizer

Julia geeft veilig les op 1,5 meter in de studio. Voor de veiligheid van alle leerlingen wordt bij binnenkomst en vertrek een mondkapje gedragen, handen worden van te voren gewassen. De toetsen worden tussen de leerlingen door gedesinfecteerd.