Pianist Julia Buizer-Madzhar

Julia BuizerJulia Buizer-Madzhar, geboren en getogen in St. Petersburg, begon op 4-jarige leeftijd met pianospelen. Ze studeerde aan het Speciaal Muziek Lyceum van het Rimsky- Korsakov Conservatorium. In 2003 kwam ze naar Nederland en begon ze haar studie aan het conservatorium van Groningen bij Paul Komen. In 2010 heeft ze haar Masteropleiding aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag succesvol afgerond. Julia is sindsdien een veelgevraagd pianiste in diverse ensembles.

Julia maakt deel uit van het Burlando ensemble, en piano en zang duo Julia & Julia. Ze heeft zich solistisch mogen presenteren met de pianoconcerten van Rachmaninov, Prokovjev, Shostakovich, Janacek, Glass en Gershwin op verschillende podia in Nederland alsmede de Anton Philipszaal in Den Haag, de grote zaal van de Oosterpoort in Groningen en de Concertzaal van de Theaters Tilburg. Behalve in Nederland was Julia ook te bewonderen met solo en kamermuziek optredens in Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Tsjechië en haar geboorte stad St. Petersburg. In de zomer van 2009 was ze als solist op tournee in Zweden met het Haydn Jeugd Strijkorkest, waarmee ze ook een cd opnam.

Naast haar solo- en kamermuziekconcerten geeft Julia ook les aan het Hellendaal Muziekinstituut, begeleidt ze verschillende koren in de regio Den Haag en doen verschillende orkesten zoals het Residentie Orkest een beroep op haar bij audities en concerten.

In Studio Sophia geeft Julia pianoles en coacht ze zangers en instrumentalisten in aanloop naar audities, concoursen, masterclasses en concerten.

Contact:
M: julia.madzhar@gmail.com.
T: 0634 932214