Docent en studenten samen op het podium

Pianorecital IndonesiaDit concert komt te vervallen vanwege visa-problemen vanuit Indonesië. Reeds verkochte kaarten zullen vergoed worden. 

Op zondag 5 maart 2023 20:00 uur zal de klassieke pianist en muziekpedagoog Patrick Wijnhamer in Studio Sophia het podium delen met de Indonesische studenten Marshaina Azalia Primatantri en Michael Wicaksono Priyotomo. Gezamelijk zullen ze een programma spelen die de barok, klassieke en romantische periode maar ook Indonesisch pianorepertoire omvat.

Try-out voor Piano Competiton

De reden voor hun komst naar Nederland is dat beiden studenten Indonesië zullen vertegenwoordigen in de semifinale (categorie D) van de 1ste Globe International Piano Competition in Hilversum. http://www.gipc.nl/  In hun categorie zijn zij tevens de enige geselecteerden uit het Aziatische continent.

Marshaina Azalia Primatantri (2002) is begonnen piano te spelen toen ze 5 jaar oud was. In 2021 heeft zij haar Licentiate of Trinity College London (LTCL) behaald wat gelijk staat aan het laatstejaarsrecital van een bachelordiploma. Momenteel studeert zij docent muziek piano aan de Staats Universiteit van Jakarta bij docent R.M. Aditya Andriyanto, S.Pd, M.Sn. Ook studeert zij psychologie aan de fameuse Universitas Indonesia. Als violiste is zij verbonden aan de Batavia Chamber Orchestra en Orkes Simfoni Universitas Indonesia.

Michael Wicaksono Priyotomo (2002) leerde zichzelf piano spelen toen hij in de 6e klas (groep 8) van de lagere school zat voordat hij eindelijk naar de muziekschool ging. Michael nam deel aan verschillende Indonesische pianocompetities.

Zondag 5 maart 2023
Zaal open 19:30 uur
Aanvang concert 20:00 uur

Tickets Normaal €17,50, Reductie 16- en 65+ €10,-